Een greep uit de ervaringen van mensen die u voorgingen:

Jarenlang rugklachten en vaak dagelijks hoofdpijn

Door mijn vriendin gewezen op deze praktijk, beetje sceptisch omdat ik alle specialisten al heb gehad in mijn leven. Heb een drukke baan waar stress vaak normaal is met de daarbij komende klachtjes. Ik ging heen voor mijn rug wat al jaren een probleem is en nu niet meer houdbaar was. Na een intake direct voor een behandeling gekozen omdat het gevoel goed was. Gelijk duidelijk gemaakt dat ik geen zin had in oneindig veel behandelingen als het niet zou werken, kKevin vertelde me dat dit niet het geval zou zijn en gaf me het vertrouwen dat we met een beperkt aantal behandelingen resultaat zouden boeken.

Ik ging van pijngrens 9 naar een 4, misschien wel 3. Zeer dragelijk en veel beter gevoel. Het voelt naar mate de tijd verstrijkt nog beter. Nu ongeveer 2 maanden verder. Man, man, wat een verschil! Al jaren pittige rugklachten en bijna dagelijks hoofdpijn, nu al een maand helemaal geen hoofdpijn meer. Ongelofelijk hoe goed je dan ineens in je vel zit. Ook knieklachten die maar niet over gaan maar nu zo goed als over. Ben er nog niet maar deze man kan wat hoor. Kevin, ik geloof in je en ben voor zeker 80% van mijn klachten. Je hebt me zeer gedaan zo af en toe maar het is het dubbel en dwars waard. 

Maurice du Cloo

Lichamelijke klachten en weinig energie

2 jaar geleden bij Kevin onder behandeling gekomen met veel lichamelijke klachten en beperkte mogelijkheden en weinig energie (o.a. Fibromyalgie, dystrofie en PDS) .
Door zijn speciale behandelingen, de oefeningen voor thuis en tips voor de juiste voeding en supplementen heb ik weer een stuk kwaliteit van leven terug gekregen en ben ik veel actiever geworden.

Ik heb nog wel regelmatig een terugval , maar dan kan ik altijd even overleggen en nieuwe afspraak maken (ongeveer 1 x per maand) en dan kunnen we er weer een paar weken tegen en zijn we weer een stapje verder. Kevin is zeer betrokken en altijd op zoek naar het beste resultaat. Ik raad dan ook iedereen aan met (onbegrepen) klachten naar Physispraktijk Alkmaar te gaan. Kevin je bent top!

Mariska de Jong

Preventieve behandeling

Via via bij Kevin terecht gekomen. Geen pijnklachten, maar beperking in mijn bewegingsvrijheid. Met een andere vernieuwende blik, kijkend naar alle mogelijke oorzaken, kan ik mijn bewegingsvrijheid weer volledig terug krijgen.

Simpele aanpassingen waar je jezelf niet bewust van bent. Ik had maar 1 behandeling nodig, omdat ik op preventieve basis heb aangeklopt bij Kevin. Dus loop je rond met beperkingen in je bewegingsvrijheid of heb je pijnklachten, maak een afspraak en laat de blokkades opheffen!

Shahira v.d. Z.

Onderrug pijn met uitstraling naar rechterbeen

Vanwege het lange thuiswerken, aan de eettafel werkend (niet slim), een pijn opgebouwd in mijn rechteronderrug met uitstraling in mijn rechterbeen. Veel te lang mee doorgelopen. Gaan zoeken op internet voor een behandeling en las de lovende reviews op deze site.

Kevin heeft mij in drie sessies behoorlijk aangepakt en tevens oefeningen voor thuis meegegeven. Dit alles heeft mij weer van mijn klachten afgeholpen. Nu wil ik af en toe een afspraak maken om alles soepel te houden. Dank je, Kevin!

Marc Steenmeijer

Onderliggene oorzaken aanpakken

Wat fijn dat ik de weg naar Kevin heb gevonden. Met zijn kijk op het lichaam en inzichten krijg ik een heel andere blik op ondergesneeuwde zaken. Juist die zaken kunnen heel goed de bron van mijn probleem zijn.

Nol Zoutman

Lichamelijke klachten

Keving heeft me goed geholpen, ben meerdere keren met diverse klachten bij hem geweest, heeft me er altijd vanaf geholpen, echt een aanrader, veel beter dan de standaard fysio!!

Jos Burger

Pijn met bewegen

Kevin weet waar hij het over heeft en weet in 1 behandeling je weer 100% te krijgen om door te trainen. Beweeg weer pijn vrij en het cirkeltje om elke 6 weken bij de fysio een afspraak te hebben is ook doorbroken. Echt een aanrader!

Michel Plooijer

Lichamelijke pijnklacht

Vorige week mijn eerste behandeling gekregen. Aardig wat pijn moeten doorstaan, maar wat een verschil, Ik ben nog steeds verbaasd. Nu een week veel minder last of pijn. Bizar dit echt.
super bedankt Kevin!

M P

Frozen shoulder klacht

Nu 4 keer geweest bij Kevin op aanraden van mijn man Hans die goede ervaringen had. Ik heb een flinke val gemaakt van de zomer en had toen een ingescheurde knieband opgelopen en toen ik daar van genezen was kreeg ik last van mijn schouder bleek een frozen shoulder te zijn. De behandeling van Kevin is pittig maar werkt daar en tegen goed hij pakt alles goed aan zelfs ook de knie waar ik toen last van had. Maar ook mijn heupen, schouders, benen, nek neemt hij mee in zijn behandeling. De pijn van de schouder is afgenomen en voor 80 procent weer mobiel. Zit nu in de tweede fase en heb nu meerdere oefeningen om de schouder los te maken en te houden. Kevin bedankt

Marian B.

Rug- en nek klachten

Nu 2 keer bij Kevin geweest voor mijn rug. Tussen neus en lippen door verteld dat ik al 20 jaar met een giga nekprobleem loop waarbij ik alle therapiën van massage, kraken, dry-needling, scans etc. heb gehad. Beetje boel duwen onder mijn oksel en ik kijk weer over mijn schouder! Ik zet het wat simpel, maar na 2 keer 45 minuten behandeld te zijn heb ik echt 80% minder pijn. Echt een aanrader!

Jacqueline D

Onderrug klachten

Met mijn aanhoudende onderrug klachten ben ik super goed behandeld door Kevin. Ik kan niks anders zeggen dan gewoon gaan! Boek de afspraak en je zult zien dat ze je hier van elke pijnklacht af zullen helpen!

Touran T

Rugklachten

Geholpen worden door Kevin was een bijzonder ervaring. Je moet het doen om het te begrijpen. Na jarenlang niet pijnvrij geweest te zijn, ben ik dat op dit moment wel. Chapeau!

Marcia H

Knie pijn

Zeer deskundig! Kevin neemt uitgebreid de tijd om de klacht in kaart te brengen. Na 2 behandelingen al ongelooflijk veel verschil. Deed de gewone fysiotherapeut het af als slijtage gezien mijn leeftijd en leefstijl. Hoort erbij goed opwarmen en aangepast trainen. Daar nam ik geen genoegen mee en ben bij Kevin terecht gekomen.

Zo heeft Kevin een aantal problemen in het gehele lichaam losgemaakt, advies en gerichte oefeningen meegeven en ben ik zonder pijn weer in beweging.

Jo van Hal

“Het is tijd om naar de symptomen te luisteren en de oorzaak aan te pakken!”