Een greep uit de ervaringen van mensen die u voorgingen:

Lees hier en hier de originele reviews.

Mijn chronische knieblessure aangepakt

Vandaag voor de eerste keer geweest en het kon niet beter! Ik loop al sinds m’n 13/14e met een knieblessure. Verschillende fysiotherapeuten en een MRI scan konden niet achterhalen wat er nou aan de hand was totdat ik bij Kevin kwam.

Hij heeft tijdens de intake de oorzaak kunnen achterhalen en me een goed gevoel over m’n knie gegeven! Kevin kijkt niet alleen naar de knie zelf maar naar het hele lichaam en waar een belemmering zou kunnen zijn. Voor mij een dikke 5 sterren beoordeling!

Jade van Eerden

Trauma’s aanpakken voor genezing

Wat een openbaring om voor genezing te starten bij je trauma’s! Het principe meten is weten maakt het heel inzichtelijk. Al na een paar behandelingen voel je de verandering.

Samen met de niet af latende energie van Kevin, is het een behandeling die ik iedereen kan aanraden!

Marjolein

Blij mee!

Professioneel, er gebeurt wat, mijn lijf is aan het werk gegaan door de behandelingen van Kevin, blij mee!

Caroline

Fibromyalgie en Artrose verbetering

Physis en in het bijzonder Kevin is een plek waar je je direct op je gemak voelt, maar nog belangrijker je voelt je gehoord, begrepen en geholpen, met uitzicht op verbetering.

Verbetering is er en komt er. In mijn geval is dat fibromyalgie en artrose en het kaartenhuis dat volledig is ingestort.

Samen met Kevin weer aan het opbouwen en herstellen en voor mij werkt dit. Een aanrader voor velen. 

Harry van den Boogaard

Dit heb ik in 16 jaar niet meer gehad!

‘Kevin is een hele fijne therapeut die goed naar je luistert en opzoek gaat naar de oorzaak van de klachten.

Ik vond de eerste behandeling heel bijzonder. Ik had zo weinig kracht in mijn voeten/benen en handen/armen en door bepaalde punten op mijn lichaam in te drukken en/of los te masseren had ik meteen veel meer kracht. Dat heb ik in 16 jaar niet meer gehad.

Kevin weet ook alles goed uit te leggen en beantwoord graag alle vragen. Ik ben in ieder geval heel positief en kijk uit naar de vervolg behandelingen. Ik beveel deze behandelingen dan ook zeker aan als je last heb van lichamelijke klachten. Wat ook fijn is is dat de intake gratis is en je dus eerst alles kan bespreken voor je een keuze maakt.’

Lisa Bruin

Mijn nek en schouder voelen weer licht.. Magisch!

“Kevin is een fijn persoon en een heel goede therapeut! Hij kan goed luisteren en observeren. Hij pakt precies de plekken in het lichaam, geeft het de juiste pressie en aandacht, waardoor het lichaam zijn herstellend vermogen versterkt. Hij zoekt en vindt de oorzaak van het probleem!! Verstoringen die veroorzaakt zijn door littekens bij voorbeeld. Het litteken van mijn borst amputatie van 27 jaar geleden!!!, gaf mij klachten, waar Kevin mij bewust van maakte. Door de behandeling voelt mijn oksel weer vrij. Mijn nek en schouder voelen weer licht.. Magisch!!
Kevin dank je wel 🙏. Ik blijf af en toe komen voor een reset.”

Margreet Balder

Zowel fysiek als mentaal veel verschil

‘Heel fijn geholpen door Kevin. Hij neemt goed de tijd voor je en denkt overal aan mee. Na de eerste en de tweede behandeling al erg veel verschil gemerkt, zowel fysiek als mentaal. Ik kom graag terug.’

Didi Groot

Nekklachten in 4 behandelingen bijna naar nul

‘Kevin is een zeer vakkundig behandelaar, die d.m.v. zijn kennis over het menselijk lichaam, mijn nekklachten in 4 behandelingen bijna naar nul gebracht heeft.

Dit terwijl ik al 12 fysio behandelingen had gehad, met zeer weinig resultaat. Verder is Kevin een zeer aimabel mens! Toont veel interesse in de patiënt en weet met zijn behandelmethodes alles weer soepel en pijnloos te krijgen! Eindelijk weer pijnvrij en lekker kunnen tennissen en sporten!’

Irene Hazeu

WOW, nooit geweten dat alle spieren in mijn lijf zo in verbinding met elkaar stonden!

‘Na de intake meteen gestart met het meest noodzakelijke trauma/ ongemak aan te pakken.

WOW nooit geweten dat alle spieren in mijn lijf zo in verbinding met elkaar stonden. Spieren in de nek pakken om pijn in de been of voet te behandelen, het is bijna niet te bevatten.

Kevin met z’n “gouden” handjes weet er wel raad mee. De behandelingen hadden tussenpozen van 2 weken, perfect!

Ik ben blij dat ik gekomen ben en eindelijk meer “lucht en vrijheid” in mijn lijf heb gekregen na een operatie in mijn nek 7 en 8 jaar geleden. Nu huiswerk mee gekregen om zelf ook nog iets positiefs in mijn lijf toe te voegen.

Langzaam maar zeker wordt mijn lijf weer sterker en de pijn minder en draagzamer. Wat een verschil! Ik ben zeer dankbaar voor deze goede verbetering.

Ik raad een ieder aan die nagenoeg uitbehandeld is bij z’n huidige therapeut/arts om een intake  gesprek bij en met Kevin te doen. Er gaat een lichamelijke wereld voor u open.’

Erwin

Mijn slaapproblemen zijn opgelost!

‘Na jarenlang mijn slaapproblemen te hebben genegeerd, besloot ik toch maar weer eens een nieuwe aanpak: de physismethode bij Kevin. Na 1 intake en 1 behandeling van hem is het wonder geschied: ik slaap nu alweer maandenlang bijna elke nacht fantastisch. Dank je wel Kevin, voor je zorgvuldige onderzoek en je prettige, gedegen behandeling. Supereffectief!’

Marja van der Zanden

‘Spit’ in rug, kniepijn en schouderklacht verholpen

‘Kevin vind ik echt een geweldige therapeut! Ben anderhalve week geleden flink door m’n rug gegaan, spit werd er gezegd, en hij heeft mij er snel weer bovenop geholpen.

Ik kon na een week weer aan het werk. Geen pijn meer in m’n rug en tevens mijn hele lijf laten scannen waardoor mijn slechte knie nu geen pijn meer doet.

Ook zat ik al langere tijd vast tussen m’n schouderbladen en dat heeft hij ook opgelost..Hij is echt een topper en een aanrader.’

Stephanie

Weer hiken zonder problemen!

‘Zonder hulp had ik nooit de hike naar de preikenstole kunnen maken. Nu ging de knie zonder problemen de vrij hobbelige, met keien obstakels over 4 k op e 4 k neer. Bedankt Kevin!’

Els

Snellere genezing

Een andere benadering van veel voorkomende klachten/pijn. Een totale aanpak van alle spieren , bewegingsapparaat, mentaal, voeding en leefwijze. Verassende uitkomsten die grote effecten hebben. Positief. Snellere genezing op een juiste, gezonde wijze. Behandelingen zijn intens maar effectief

Marga Grasman

Linkerarm en -schouder klacht

Na een paar jaar bij verschillende fysio’s te hebben gelopen ben ik bij Kevin terecht gekomen en na 5 behandelingen ben ik van mijn pijn afgekomen en kon ik weer vol gas sporten. Ik raad iedereen Kevin aan!

Suzan Rabe

Heel veel verschil, geen pijn meer

Kevin heeft me behandeld ter vervanging van zijn collega. Hij en zijn collega’s hebben mij heel goed geholpen, op een deskundige manier. Kevin zocht naar de oorzaak, luistert goed en dan pakt hij direct aan.

Ik voel nu heel veel verschil, voorheen had ik enorme pijn aan de schouder (frozen shoulder) maar nu geniet ik van het dagelijks leven zonder pijn.

Marcia

Na 3 behandelingen bijna pijnvrij

Na 1,5 jaar schouder, nek klachten en veel bezoekjes aan diverse therapeuten bij Physis terecht gekomen. Wauw 1000% verschil en na 3 behandelingen bijna pijnvrij.

Danny vd Veen

Binnen enkele dagen van mijn klachten af

Inmiddels ben ik voor mijn onderrug en later voor een ontstoken pees in mijn voet bij Kevin geweest. Beide keren was ik binnen enkele dagen van mijn klachten af.

Eventuele blokkades worden weggenomen waardoor het lichaam zichzelf weer kan gaan herstellen. Klachten kunnen worden veroorzaakt door littekens en deze worden daarom met een zalf behandeld. De behandelingen zijn effectief en ben daarom zeer tevreden.

Marcel

Dit is een totaal aanpak

Mooi om oorzaken aan te pakken en een totaal aanpak te doen ipv puur sleutelen aan gevolgen.

Na paar jaar fysio met relatief weinig effect, heb ik hier gelijk stappen gemaakt met mijn achilles, inclusief de onderliggende zaken. Aanrader!

Marten Slokker

Pijn in onderrug

Kevin heeft mij erg geholpen de pijn in mijn onderrug te verhelpen door zijn speciale inzicht, wetenschap en behandelmethode. Hij is echt een genezer en daarnaast ook nog eens een heel fijn mens. Dankjewel!

Patty Bee

Goede ervaringen

Kevin is een wandelende encyclopedie. Bijzonder boeiend vind ik zijn kennis en uitleg met betrekking tot mijn klachten. Zowel mijn moeder als ik hebben een goede ervaringen met Kevin. Een aanrader.

Sandra Kaandorp

Na jarenlang nek- en rug pijn heb ik nu geen last meer

Na jaren last van de nek en rug nu na 2 behandelingen geen last meer. Heel bijzonder en ontzettend blij mee.
Echt een aanrader om deze vriendelijke man een bezoek te brengen.

Natasja Bloemers

1 behandeling was al een wereld van verschil

Kevin is een super aardige gast die echt heel veel verstand heeft van het lichaam. Normale fysio’s doen er soms een half jaar over om je een beetje van je klachten af te komen. Bij Kevin merkte ik na 1 behandeling al een wereld van verschil.

Dani Brouwers

Binnen 2 behandelingen werd de oorzaak aangepakt

Na 2 behandelingen bij Physis stond ik weer volledig in mijn kracht. In tegenstelling tot de meeste fysio’s, die je op basis van wat aan het oppervlak zit, wat oefeningen meegeven beschikt Kevin over het inzicht om de oorzaak rechtstreeks aan te pakken. Ik beveel iedereen die lichamelijke klachten heeft gebruik te maken van deze unieke behandelmethode.

IQ QH

Direct op mijn gemak en goed geholpen

Super Kevin is zeer gespecialiseerd in zijn vak. Hij kijkt echt verder waar het probleem vandaan komt. Erg aardig je voelt je direct op je gemak.

Claudia Groot

Jarenlang rugklachten en vaak dagelijks hoofdpijn

Door mijn vriendin gewezen op deze praktijk, beetje sceptisch omdat ik alle specialisten al heb gehad in mijn leven. Heb een drukke baan waar stress vaak normaal is met de daarbij komende klachtjes. Ik ging heen voor mijn rug wat al jaren een probleem is en nu niet meer houdbaar was. Na een intake direct voor een behandeling gekozen omdat het gevoel goed was. Gelijk duidelijk gemaakt dat ik geen zin had in oneindig veel behandelingen als het niet zou werken, kKevin vertelde me dat dit niet het geval zou zijn en gaf me het vertrouwen dat we met een beperkt aantal behandelingen resultaat zouden boeken.

Ik ging van pijngrens 9 naar een 4, misschien wel 3. Zeer dragelijk en veel beter gevoel. Het voelt naar mate de tijd verstrijkt nog beter. Nu ongeveer 2 maanden verder. Man, man, wat een verschil! Al jaren pittige rugklachten en bijna dagelijks hoofdpijn, nu al een maand helemaal geen hoofdpijn meer. Ongelofelijk hoe goed je dan ineens in je vel zit. Ook knieklachten die maar niet over gaan maar nu zo goed als over. Ben er nog niet maar deze man kan wat hoor. Kevin, ik geloof in je en ben voor zeker 80% van mijn klachten. Je hebt me zeer gedaan zo af en toe maar het is het dubbel en dwars waard. 

Maurice du Cloo

Lichamelijke klachten en weinig energie

2 jaar geleden bij Kevin onder behandeling gekomen met veel lichamelijke klachten en beperkte mogelijkheden en weinig energie (o.a. Fibromyalgie, dystrofie en PDS) .
Door zijn speciale behandelingen, de oefeningen voor thuis en tips voor de juiste voeding en supplementen heb ik weer een stuk kwaliteit van leven terug gekregen en ben ik veel actiever geworden.

Ik heb nog wel regelmatig een terugval , maar dan kan ik altijd even overleggen en nieuwe afspraak maken (ongeveer 1 x per maand) en dan kunnen we er weer een paar weken tegen en zijn we weer een stapje verder. Kevin is zeer betrokken en altijd op zoek naar het beste resultaat. Ik raad dan ook iedereen aan met (onbegrepen) klachten naar Physispraktijk Alkmaar te gaan. Kevin je bent top!

Mariska de Jong

Preventieve behandeling

Via via bij Kevin terecht gekomen. Geen pijnklachten, maar beperking in mijn bewegingsvrijheid. Met een andere vernieuwende blik, kijkend naar alle mogelijke oorzaken, kan ik mijn bewegingsvrijheid weer volledig terug krijgen.

Simpele aanpassingen waar je jezelf niet bewust van bent. Ik had maar 1 behandeling nodig, omdat ik op preventieve basis heb aangeklopt bij Kevin. Dus loop je rond met beperkingen in je bewegingsvrijheid of heb je pijnklachten, maak een afspraak en laat de blokkades opheffen!

Shahira v.d. Z.

Onderrug pijn met uitstraling naar rechterbeen

Vanwege het lange thuiswerken, aan de eettafel werkend (niet slim), een pijn opgebouwd in mijn rechteronderrug met uitstraling in mijn rechterbeen. Veel te lang mee doorgelopen. Gaan zoeken op internet voor een behandeling en las de lovende reviews op deze site.

Kevin heeft mij in drie sessies behoorlijk aangepakt en tevens oefeningen voor thuis meegegeven. Dit alles heeft mij weer van mijn klachten afgeholpen. Nu wil ik af en toe een afspraak maken om alles soepel te houden. Dank je, Kevin!

Marc Steenmeijer

Onderliggene oorzaken aanpakken

Wat fijn dat ik de weg naar Kevin heb gevonden. Met zijn kijk op het lichaam en inzichten krijg ik een heel andere blik op ondergesneeuwde zaken. Juist die zaken kunnen heel goed de bron van mijn probleem zijn.

Nol Zoutman

Lichamelijke klachten

Keving heeft me goed geholpen, ben meerdere keren met diverse klachten bij hem geweest, heeft me er altijd vanaf geholpen, echt een aanrader, veel beter dan de standaard fysio!!

Jos Burger

Pijn met bewegen

Kevin weet waar hij het over heeft en weet in 1 behandeling je weer 100% te krijgen om door te trainen. Beweeg weer pijn vrij en het cirkeltje om elke 6 weken bij de fysio een afspraak te hebben is ook doorbroken. Echt een aanrader!

Michel Plooijer

Lichamelijke pijnklacht

Vorige week mijn eerste behandeling gekregen. Aardig wat pijn moeten doorstaan, maar wat een verschil, Ik ben nog steeds verbaasd. Nu een week veel minder last of pijn. Bizar dit echt.
super bedankt Kevin!

M P

Frozen shoulder klacht

Nu 4 keer geweest bij Kevin op aanraden van mijn man Hans die goede ervaringen had. Ik heb een flinke val gemaakt van de zomer en had toen een ingescheurde knieband opgelopen en toen ik daar van genezen was kreeg ik last van mijn schouder bleek een frozen shoulder te zijn. De behandeling van Kevin is pittig maar werkt daar en tegen goed hij pakt alles goed aan zelfs ook de knie waar ik toen last van had. Maar ook mijn heupen, schouders, benen, nek neemt hij mee in zijn behandeling. De pijn van de schouder is afgenomen en voor 80 procent weer mobiel. Zit nu in de tweede fase en heb nu meerdere oefeningen om de schouder los te maken en te houden. Kevin bedankt

Marian B.

Rug- en nek klachten

Nu 2 keer bij Kevin geweest voor mijn rug. Tussen neus en lippen door verteld dat ik al 20 jaar met een giga nekprobleem loop waarbij ik alle therapiën van massage, kraken, dry-needling, scans etc. heb gehad. Beetje boel duwen onder mijn oksel en ik kijk weer over mijn schouder! Ik zet het wat simpel, maar na 2 keer 45 minuten behandeld te zijn heb ik echt 80% minder pijn. Echt een aanrader!

Jacqueline D

Onderrug klachten

Met mijn aanhoudende onderrug klachten ben ik super goed behandeld door Kevin. Ik kan niks anders zeggen dan gewoon gaan! Boek de afspraak en je zult zien dat ze je hier van elke pijnklacht af zullen helpen!

Touran T

Rugklachten

Geholpen worden door Kevin was een bijzonder ervaring. Je moet het doen om het te begrijpen. Na jarenlang niet pijnvrij geweest te zijn, ben ik dat op dit moment wel. Chapeau!

Marcia H

Knie pijn

Zeer deskundig! Kevin neemt uitgebreid de tijd om de klacht in kaart te brengen. Na 2 behandelingen al ongelooflijk veel verschil. Deed de gewone fysiotherapeut het af als slijtage gezien mijn leeftijd en leefstijl. Hoort erbij goed opwarmen en aangepast trainen. Daar nam ik geen genoegen mee en ben bij Kevin terecht gekomen.

Zo heeft Kevin een aantal problemen in het gehele lichaam losgemaakt, advies en gerichte oefeningen meegeven en ben ik zonder pijn weer in beweging.

Jo van Hal

Naar de bron van mijn pijn

Ontzettend tevreden ben ik over de behandelingen die ik heb gehad. Eerst hadden we natuurlijk een intake; een erg goed en vooral uitgebreid gesprek, dat was erg fijn. Ook de behandelingen waren top. Zo werd mijn lichaam grondig onderzocht om de bron van mijn pijn te vinden. Al met al, ik ben erg geholpen en kan het iedereen aanraden.

Brian

Rugbehandeling

Ik ben goed behandeld aan mijn hele rug en nog andere delen van mijn lichaam. Door de behandeling zijn mijn klachten veel verminderd. Hij stelt me op mijn gemaakt en heeft een luisterend oor. Daarom raad ik mensen aan om de behandelingen te proberen.

Shelly

Zeer tevreden

Goede duidelijke uitleg in “Jip en Janneketaal”. Direct ook resultaat merkbaar en dit wordt ook duidelijk direct in en tijdens de behandeling.

André

Nieuwe ervaring en gelijk resultaat

Fijne man om mee samen te werken. Hij kijkt goed naar waar de klachten vandaan komen en behandeld dit op een manier wat ik niet eerder gewent was. Gelijk resultaat na eerste behandeling ik zeg aanrader!!

Barry

Fijne hulp na jaren vage klachten te hebben

Na een aantal jaar met vage klachten rond gelopen te hebben bij Kevin terecht gekomen. Mij hele lichaam is behandeld en daarbij ook aandacht gegeven aan een aantal littekens, waar dus best wel wat vandaan komt. Deze combinatie is heel fijn en er wordt ook heel veel duidelijk door de uitleg die je krijgt tijdens de behandeling. Erg fijn en ook nog eens zeer interessant.

Annemarie

Na 3 behandelingen pijnvrij!

Na 1,5 jaar schouder, nek klachten en veel bezoekjes aan diverse therapeuten bij Physis terecht gekomen. Wauw 1000% verschil en na 3 behandelingen bijna pijnvrij.

Danne vd Veen

Ik kan weer vrij bewegen zonder een zeurend gevoel

Na intake nu een sessie gehad. Fluitend door supermarkt met het oppakken van mijn boodschappen, een heerlijk gevoel is weer terug. Mijn dank gaat uit naar Kevin. Geen verkoper dat je terug MOET komen. Het geld is het mij meer dan waard, lang geleden dat ik weer vrij kon bewegen zonder een zeurende gevoel. Tot over twee weken. 

Wim Werts

Effectieve behandeling, mijn herstelvermogen is verbeterd

Waar ik jarenlang in de veronderstelling was dat het normaal was dat je op mijn leeftijd (46) na 1,5 uur het beste er wel vanaf was tijdens een surfsessie, liet Kevin mij voelen dat ik bij bepaalde bewegingen weinig tot geen kracht had, waardoor andere spieren de taak gingen overnemen en compenseren waardoor ik sneller uitgeput raakte.

Na een full body scan en behandeling had ik tijdens een surfsessie na 2 uur nog energie en waren mijn pop ups nog net zo snel als aan het begin van de sessie. Mijn herstelvermogem is behoorlijk verbeterd. Het plezier in surfen is hierdoor toegenomen.

Eens in de zoveel tijd spreek ik met Kevin af voor een scan en behandeling. Effectieve behandeling, interessante gesprekken en inzichten. Ga altijd met plezier naar Kevin toe, al weet ik dat het af en toe ook een beetje pijn kan gaan doen.

Jochem

Last van enkel, 1 behandeling was genoeg

Na 10 weken last van mijn rechter enkel en na 4 teleurgestelde behandelingen van de fysiotherapeut heb ik een afspraak gemaakt met Kevin. Kevin heeft mij slechts èèn uitstekende behandeling gegeven.

De werkwijze van Kevin is heftig en efficiënt. Ik had 3 dagen nodig om te herstellen. Daarna kon ik weer voetballen en geen last van mijn enkel. Zo blij mee! Bedankt Kevin, je weet heel goed waar je mee bezig bent.

Kenneth Louter

Chronische klachten grotendeels verholpen

Ik had chronische klachten die binnen paar behandelingen grotendeels verholpen zijn. Heel bijzonder. Kevin controleert steeds of zijn behandeling effect heeft. Ik ben super blij met het resultaat en kan weer beter functioneren. Top.

Edith

Zoveel verbetering na 1 behandeling

Na maanden met pijn in nek en bovenarm te hebben gelopen, diverse massages en fysio gehad, die geen verbetering gaven, bij Kevin terecht gekomen.

1 behandeling gehad maar nu al zoveel verbetering, ben er zo blij mee!!! Duidelijke uitleg, prettige ervaring. Ik kijk al uit naar de volgende behandeling!!

Christel

Geen klachten meer, geweldig

In 1 woord geweldig. 1 jaar lang fysio geen verbetering. Hier 1 intake en 5 behandelingen en verder geen klachten meer. Maar ook de manier van onderzoek en behandeling, zeer attent. Echt een aanrader en bij deze nogmaals bedankt.

Marc Brouwers

Na 3 behandelingen bijna pijnvrij

Na 1,5 jaar schouder, nek klachten en veel bezoekjes aan diverse therapeuten bij Physis terecht gekomen. Wauw 1000% verschil en na 3 behandelingen bijna pijnvrij.

Danny vd Veen

Schouder-, nek-, arm- en rugklachten

Ik ben bij Kevin gekomen met schouder, nek, arm en rugklachten. Door een val heb ik ook een scheurtje opgelopen in mijn cuff en een frozen schoulder. Ik ben nu 2 keer bij Kevin geweest. Zo fantastisch.

Ik voel me hele lichaam weer stromen en tintelen. Mijn rugklachten zijn nu voor 90 procent weg en ook krijg ik weer kracht terug in mijn armen. Kevin luistert heel goed en is een hele fijne man om mee aan de slag te gaan. Als je denkt dat niks meer helpt dan zal je verbaasd staan wat Kevin allemaal kan. Echt een geschenk uit de hemel. Ik zeg doen!

Esther Simba

Goede uitleg en behandeling

Vandaag intake gehad. Erg duidelijke en vriendelijke man. Goede uitleg gehad over de oorzaak van de pijn en de te volgen behandeling. Kan niet wachten op de resultaten. Voor zover top.

Michel van Holland

Weer genieten

Herken je ook dat je lichamelijke klachten hebt en daardoor beperkt bent in wat je graag wilt doen? Of dat je door deze klachten ook andere klachten krijgt. Deze situatie heb ik ervaren. Mijn rugpijn straalde door naar mijn benen, waardoor ik beperkt was in bewegen.

Na een paar behandelingen bij Kevin heb ik weer goed kunnen bewegen en heb ik weeer kunnen genieten. Met vrienden hebben we bijvoorbeeld een 3 daagse wandeling gemaakt in Limburg van zo’n 100 kilometers. Ik had niet gedacht dat dit mogelijk was en gun dat iedereen kan genieten op zijn of haar manier.

Tino en Monique

Ik ben er in aan geloven

1x een gratis intake gehad, waar echt ruim de tijd voor is genomen. In het begin vond ik het allemaal een beetje vreemd maar na de uitleg en de reactie van het lichaam ben ik er in gaan geloven! Heb 1 behandeling nu gehad (1 dag terug). Of het me geholpen heeft dat kan ik nu nog niet zeggen, maar alleen de tijd en aandacht die aan je wordt gegeven vindt ik al 5 Sterren waard! En natuurlijk hoop ik dat mijn klachten verbeteren! Maar ik heb er vertrouwen in. 

Bennie Wijchers

“Het is tijd om naar de symptomen te luisteren en de oorzaak aan te pakken!”