Over Physis

Neurofasciale Physis Therapie

Elke pijnklacht/persoon heeft een eigen verhaal en is dus uniek.

Bij Physis wordt een uitgebreide analyse gemaakt van de pijnklacht, levensgeschiedenis en de 6 fysieke domeinen (bestaande uit; slaap, stress, ademhaling, voeding, bewegen, immuunsysteem).

Met behulp van deze analyse krijgen we een duidelijk beeld op welk punt ik het beste kan beginnen met behandelen. Tegelijkertijd bekijken we of er op meerdere manieren gewerkt kan worden aan een beter herstellend vermogen van het lichaam, waardoor de pijnklacht effectiever wordt aangepakt!

Met hands-on technieken herstel en optimaliseer ik de aansturing van jouw spieren. Hierdoor hoeft het lichaam minder of niet meer te compenseren en worden pijnklachten verholpen.

De behandelingen duren 50 minuten tot een uur. Afhankelijk van de klacht(en), zijn er gemiddeld 3-5 behandelingen nodig.

Directe pijnverlichting

Na 1 behandeling merkbare verbetering

De meeste klachten zijn na 3 behandelingen grotendeels verholpen. Na én tijdens de eerste behandeling merk je al dat je lichaam beter functioneert.

Ik behandel zeer uiteenlopende onbegrepen (chronische) pijnklachten.

Samenwerking

VET: Fysieke Training & Gedragsverandering 

Ik werk nauw samen met Karen Nijssen van VET. Haar skills en aanbod sluiten goed aan bij mijn behandelingen, werk- en denkwijze.

Ligt de oorzaak van jouw pijnklacht bij jouw dagelijkse gedrag en wil jij je gewoontes langzaam aan veranderen? Kijk dan hier hoe zij jou hierbij helpt.